VEGANSK FOLKEKØKKEN

Hver tirsdag samles en gruppe frivillige om at lave lækker plantebaseret mad. KraftWerkets Folkekøkken er således 100% vegansk og 100% drevet af frivillige – sådan har det været siden starten.

Maden serveres kl.18.00 og en tallerken koster kun 20 kr. Og ikke nok med det – en gang om måneden er der dessert til samme pris. De øvrige dage er der forskellige snacks på bordene.

Folkekøkkenet sørger for postevand til at slukke tørsten med, men der er også mulighed for at købe øko sodavand og øl, og en gang imellem soyadrikke og vin til billige penge i baren i UnderWerket.

Har du lyst til at være med til at lave folkekøkken?

Alle er velkommen og vi værdsætter sammenholdet, fællesskabet og hyggen frem for æstetisk smuk mad. Selvfølgelig bestræber vi os altid på at skabe en fest i jeres mund, men vigtigst af alt er der altid højt humør, fuld skrue på musikken og plads til kreativitet og uforudseelighed. Det er faktisk sjældent, at menuen ender ud som planlagt – vi er hverken professionelle kokke, faglærte eller gastronomer. Vi er alle mulige. Vi kunne være din nabo, din medstuderende eller dig ? Vi hjælper hinanden med at handle ind, finde på menuer og prøver kræfter med sjove retter, som man altid har drømt om at lave. Og da vi også godt kan lide hinanden ses vi rent faktisk også uden for folkekøkkenet rammer.

Vi håber at gøre folkekøkkenet endnu mere folkeligt ved at inddrage de spisende – ved eksempelvis at hjælpe med maden, oprydning og opvask. Dem, som spiser skal føle, at de er en del af projektet, for vi er mere end et sted, hvor man “bare” får lækker vegansk mad til billige penge. Vi er også et rum for fællesskab, mødet mellem nye mennesker og meningsudveksling.

Kraftwerkets folkekøkken er altid åben for at lave samarbejder med diverse folk, grupper eller organisationer i form at events med mad, catering eller lignende.

Forrygende mad, skønne mennesker, god stemning

Virkelig lækker vegansk mad i hyggelige omgivelser 🙂

Folkekøkkenet

Folkekøkkenet

Vi er tilstede på Facebook.