UP – UNGDOMSPRODUKTION

Hver onsdag er der brætspil i alle afskygninger. Det er fra kl. 17-22 og er muligvis Valbys hyggeligste brætspilsklub med hjemmebagt kage og sodavand. Normalt er der en pause omkring kl. 19 til mad, men ellers står den på analog spil 5 timer i stræk – man er dog altid velkommen til at komme og gå, som det passer en.

Der er som udgangpunkt aldrig nogen fast agenda for vores ugentlige sammenkomster; vi tager tingene som det kommer. Vi sørger altid for, at alle vores gæster og medlemmer kommer med i et spil, og vi går meget op i, at ingen bliver efterladt” (Patrick Kjær og Camilla Sørensen fra CIWB)

Lyder det interessant ?

Alle er velkommen til at kigge forbi KraftWerket og spille gratis med i et spil eller to – på den måde kan du få en følelse af fællesskabet og finde ud af om du finder dig til rette. Engangsbesøg er altid velkomne, men yderligere deltagelse i klubbens arrangementer kræver enten medlemskab eller et engangssalær. Det er værd at bemærke, at alle indtægter går ubeskåret til brætspilsklubben og bruges blandt andet til at købe nye spil og holde specielle events såsom heldagsarrangementer hver anden måned, hvor der er tid til at spille de ekstra lange spil.

Priser:

  • Månedlig abonnement koster 50 kr.
  • Engangssalær er 30 kr. for en aften.

 

Hvis du har lyst til at blive en del af CIWB kan du altid hive fat i et af medlemmerne, som nok skal hjælpe dig med at blive registreret. Alternativt kan du skrive direkte til formanden Patrick Kjær eller næsteformanden Camilla Sørensen.

Forrygende mad, skønne mennesker, god stemning

Virkelig lækker vegansk mad i hyggelige omgivelser 🙂

Patrick Kjær eller Camilla Sørensen

Patrick Kjær eller Camilla Sørensen

Du kan også fange os på:
info@ciwb.dk
20729027