PROJEKTRÅDGIVNING

På KraftWerket kan du få hjælp og gode råd til dit projekt – ganske gratis ! Vores team består af dygtige projektledere, som står klar til at rådgive om alt lige fra idéudvikling og planlægning, til fundraising, kommunikation og organisering. Der er ingen forkerte spørgsmål eller begrænsning på, hvor mange gange du kan gøre brug af KraftWerkets projektrådgivning.

Vi hjælper alle typer af projekter på vej. Det kan være enkeltstående arrangementer såsom en koncert, et debatarrangement eller en kunstudstilling. Det kan også tilbagevendende arrangementer eller længerevarende projekter såsom vegansk folkekøkken, en festival, yogahold eller en brætspilsklub. Hvad arrangementerne kan og må indeholde, er kun begrænset af din egen fantasi og økonomi. Hos KraftWerkets projektrådgivning findes der ingen dårlige idéer !

En projektrådgivning er typisk én times struktureret samtale (+/-) om et emne, som du selv vælger.

Inden vi mødes vil vi typisk spørge dig om følgende;

  • Hvad går din idé ud på ?
  • Hvordan er din ide opstået ? Og hvad er din ide et svar på ?
  • Hvem er målgruppen ?
  • Organisering: Hvem laver projektet ?
  • Erfaring: Har du tidligere lavet projekter ? Arbejdet med fundraising ?
  • Budget: Hvad koster det ?

 

Det gør ikke noget, at du ikke kan svare på alle spørgsmålene endnu. Vi ønsker bare så meget viden som muligt ift. vores forberedelse.

Mange tak for den professionelle rådgivning, som på inspirerende vis fik rulleskøjtehjulene til at dreje sig af selv og førte mig til koncentreret og forbedret sponsoratsøgning mm. Jeg kan anbefale KraftWerkets Projektrådgivning til andre 🙂

Elizabeth Schultz-Lorentzen Holstein

Bogudgivelsen De Unge Skaber

Projektrådgivningen hos KraftWerket har det været ekstremt motiverende for os. Vi har både fået svar på de mange spørgsmål, som vi har haft i forbindelse med opstart og fundraising, og en masse nye ideer

Esther Elmholt og Ida Louise Nielsen

Tidsskriftet Lapidar

 Marie-Louise

Marie-Louise

Projektrådgivning

Skriv en mail og aftale en tid med en af vores projektrådgivere:
projekt@kraftwerket.dk