OM KRAFTWERKET

– Københavns samskabende ungdomskulturelle laboratorium, og et springbræt for morgendagens kulturskabere. Vi er et kulørt flagskib for samskabende ungdomskultur, og en respekteret brobygger til den professionelle kulturverden.

KraftWerket er Københavns Kommunes ungdomskulturhus for unge mellem 15-30 år. Huset ligger på Toftegårds Plads i Valby og tilbyder 600 kvadratmeter lokaler til din idé. Vi har blandt andet et venue med bar, et musikstudie, arbejdspladser, et storkøkken og et TV-studie. Det koster ikke noget at være en del af KraftWerket, og det er helt op til dig selv, hvor meget du ønsker at engagere dig i huset.

KraftWerket er en del af DIT:KBH. Vores aktiviteter bygger på frivillighed og samskabelse, fordi vi tror på, at kultur er meget sjovere når vi skaber det sammen.

Hver 2. onsdag holder vi husmøde, som er for alle husets brugere og frivillige. Her koordinerer vi bookinger, hører updates fra de forskellige projektgrupper i huset og meget andet. Huset bygger på samskabelse og det betyder, at huset styres af frivillig og personale i fællesskab, og husmøderne er der, hvor det hele går op i en højere enhed. Tjek kalenderen for næste husmøde: LINK !

Det politiske

KraftWerket ønsker at gøre afstanden mellem politiker og ung kortere. Vi arbejder for, at unge har flere muligheder – muligheder for at komme til orde og blive hørt og muligheder for at få indflydelse.

Vi ønsker at gøre det let at komme fra ide til handling, og derfor er størstedelen af vores lokaler gratis at låne, ligesom vi tilbyder gratis projektrådgivning i forhold til alle projektets faser. Derudover arrangerer vi ungehøringer, laver events, workshops og en hel masse undervisning – altsammen for, af og med unge.

Vores vision

KraftWerket er et kulørt flagskib for samskabende ungdomskultur, og en respekteret brobygger til den professionelle kulturverden

Vores mission

KraftWerket er Københavns samskabende ungdomskulturelle laboratorium, og et springbræt for morgendagens kulturskabere”.

Vores værdier

– Kultur er noget vi skaber sammen

– Kultur er noget vi skaber for andre

– Mere Vi – mindre Jeg

– Vi fejrer fejl !

– Det er et mål at være et ‘work-in-progress’

– Tilgængelighed !